Φωτογραφίες
Area Blue Beach Apartments
Area Blue Beach Apartments
Area Blue Beach Apartments restaurant
Area Blue Beach Apartments pool
Κεντρική
     Το Area Blue Beach βρίσκεται σε μια πανέμορφη και ήσυχη τοποθεσία, στην παραλία της Ιαλυσού. Είναι ο ιδεώδης χώρος για ήσυχες - ξένοιαστες και ασφαλείς διακοπές για εσάς και την οικογένειά σας.  
 
     Στην είσοδο υπάρχει το κτίριο υποδοχής (reception). Στη συνέχεια, στο μέσο του κτήματος, βρίσκονται οι πισίνες: η μεγάλη καθώς και η παιδική. Μέσα στον εξαιρετικά διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο φυτεμένο με γκαζόν και πανέμορφα λουλούδια, βρίσκεται η πισίνα, που θα αποτελέσει πόλο διασκέδασης και ηρεμίας
 
     Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαμερίσματα που βρίσκονται μοιρασμένα σε τέσσερα μικρά διώροφα κτίρια που εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και ησυχία. Στις ευρύχωρες βεράντες με εξαιρετική θέα θα απολαύσετε αξέχαστες στιγμές ηρεμίας.
 
     Κατηφορίζοντας από την πισίνα, καταλήγετε σε μια μοναδικής ομορφιάς παραλία, με καταγάλανα  νερά. Κάτω από την ομπρέλα  μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή το cocktail σας με θέα το απέραντο γαλάζιο.
 
     Ευχόμαστε να είμαστε η επιλογή των διακοπών σας για το φετινό καλοκαίρι και εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας εξασφαλίσουμε αξέχαστες διακοπές.